top of page

GJENBRUK

Kombiner nytt og brukt.

Eller hvordan få i pose og sekk.

Når gamle ting kan gjenbrukes, spares miljøet for unødvendig avfall. Når gamle ting kan gjenbrukes, spares budsjettet samtidig for nyinnkjøp. Dette er både etisk og økonomisk fornuftig!

 

NOVA kontorstoler er en kontorstolserie i kvalitetssegmentet, for de som synes kontorstoler av høy kvalitet er dyre å kjøpe, anbefaler vi heller å kjøpe en brukt, nyoppusset kvalitetsstol enn å kjøpe noe billig "skrappel" som er utslitt etter kort tid.  Det viser seg at kundene blir positivt overrasket over hvor billig man kan pusse opp en kvalitetsstol.  Glomma Industrier AS, vår produsent, har tilgang på de fleste typer stoler i bruktsegmentet. 

Sit Norway har inngått en service avtale med møbelfabrikke til Glomma Industrier AS på Årnes, norges ledende leverandør på kontorstolservice. En service gjennomføres typisk første gang etter 10-12 års bruk. Stolen leveres inn, slitedeler og stoff skiftes ut etter behov og hele stolen overhales. Glomma Industrier AS både produserer og tar all service på våre kontorstoler. 

Denne tjenesten benytter vi også når du ønsker å utvide eller skifte ut deler av møbelmentet ved å tilby en kombinasjon av nye stoler og omtrekkservice på eksisterende møbler. Slik  får alle møblene samme stoff og ser nye ut.  De fleste blir overrasket over hvor mye de kan spare på å benytte de gamle møblene etter at de - til en hyggelig pris - har gjennomgått et vedlikehold på fabrikken.​

Vi forventer ikke at det skal skje noe med Sit Norway kontorstolene de første årene, men ingen er helt feilfrie - heller ikke vi. Om det skulle oppstå en skade, er det godt å vite hvor du skal henvende deg for å få profesjonell service.  

Runni håndterer også omtrekk på ​andre kontorstoler fra andre kjente norske leverandører. 

Mer info finner du på www.glommaindustrier.no.

© Copyright Sit Norway AS

bottom of page