top of page
Reinventar_Logo_trans.png

AKTUELT

Sit Norway sine produkter selges nå gjennom RE:inventar

 

Sit Norway sine kontorstolserie vil inngå i en serie anbefalte stoler sammen med bl.a. Anatomic arbeidsstol i en komplett serie stoler som anbefales som supplentstoler hos RE:inventar AS.

Stolene selges nå gjennom RE:inventar og direkter fra fabrikken til Glomma Industrier til samme pris, dvs. pris basert på levering direkte fra fabrikk uten noe forhandler- eller agent-påslag.  PRisene vil være avhengig av ordrekvantum, ta derfor direkte kontake med en av disse for å få pris.

l-sysalen.jpg

NOVA Visitor

 

Kontorsttolserien NOVA er nå utvidet med en besøksstol, NOVA Visitor, som i standardutførelse leveres med enklere mekanisme og en spesialdesignet armleneløsning. Se prislisten under menypunkt "produkter" for pris.

Glomma Industrier AS

 

Glomma Industrier AS produserer kontorstolserien NOVA.  Glomma Industrier AS størst i Nroge på omtrekk og service av kontor- og konferansemøbler.  Har du kontorstoler fra Håg, Savo, EFG, Vitari, Kinnarps eller lignende, pusser de opp disse så de fremstår som nye.  Det viser seg at det kundene mener er kassabelt, så kan kundene for en billig penge få de pusset opp, resterende velger kundene som oftest å få ertattet med NOVA kontorstoler.

 

Les mer på www.glommaindustrier.no

NOVA-serien er førstevalget dersom det må kompletteres med nye stoler på grunn av miljøavtrykk og enkel service.  De tar sikte på at kontorstoler hvor det inngås serviceavtale skal holde i 30 år ved normal behandling.  Produkter fra Sit Norway skal gi kontoret en lett atmosfære og lavt miljømessig fotavtrykk over tid. 

NOVA-serien produseres i ditt tekstilvalg, tilpasset det miljø stolene skal gli inn i.

Sit Norway arbeider med flere konsepter hvor bærekraftig miljøkonsekvens over tid står øverst på listen ved utvikling av produktene.

© Copyright Sit Norway AS

bottom of page