top of page

Best på bærekraft


Sit Norway er grunnlagt av entusiastiske og erfarene fagfolk med en visjon om å frembringe 

god norsk design og norsk produserte kvalitetsprodukter innenfor kontorstolsegmentet.

Sit Norway har avtale med møbelfabrikken til Glomma Indutrier AS www.glommaindustrier.no om produksjon og servicestøtte. Glomma Industrier på Årnes har en moderne produksjon, leverer jevn kvalitet og har lang erfaring i bransjen.

Siden 1958 har det vært møbelindustri på Årnes og det er blant annet produsert over 500.000 kontorstoler. En stabil og godt utdannet arbeidsstokk er deres største ressurs.

 

Kvalitet

Sit Norway har høye ambisjoner om kvalitet i alle ledd - design, produksjon og service. Våre produkter er designet og produsert i Norge. Nærhet til markedet gir oss en unik mulighet til å være fleksible, kundeorienterte og effektive. Vi diskuterer gjerne individuelle tilpasninger.

Fabrikken har produsert over en halv million kontorstoler.

Rask levering

Sit Norways produkter produseres hos Glomma Industrier AS, lokalisert på Årnes i Akershus. Med sentral plassering til de største norske markedene, tilbyr vi 48-timers levering i Oslo-regionen.

Bestilling sendes

e-mail;  ordre@glommaindustrier.no

Service

Sit Norway har serviceavtale med møbelfabrikken Glomma Industrier AS, Norges ledende leverandør på kontorstolservice. En typisk service gjennomføres etter 10-12 års bruk. Stolen leveres inn, slitedeler og stoff skiftes ut etter behov og hele stolen overhales.

Du er hjertelig velkommen til å ta direkte kontakt med fabrikken:

post@glommaindustrier.no

mål 8- bokmål.png
mål 12- bokmål.png
mål 13- bokmål.png
mål 17- bokmål.png

© Copyright Sit Norway AS

bottom of page